Marina& Manuela

Kære Læser..

På en kold sommerdag i 2011 blev jeg ringet op og spurgt: “vil du synge opera på en festivalscene”. I byen havde der været idræt, fodbold osv ,og der skulle være et musiskindslag også. I den forbindelse mødte jeg første gang Marina, og vi spillede sammen på scenen. Sidenhen har vi holdt kontakten og spillet koncerter i mange andre sammenhænge.

Vores koncerter af præget af Ruslands melankolske toner blandet med Italiens romantik… og nogle Danske arier.

Det er en stemningsfuld koncert, hvor temaet er kærlighed…
I programmet er der lagt vægt på, at skabe en drømmende meditativ stemning, med arier af blandt andet Carl Nielsen, Puccini og Rachmaninoff.

Krydret med små personlige historier fra et liv i Italien, giver koncerten et helt særligt præg, hvor lytterne får en dybere indsigt i såvel Musikken som i kulturen.

Vores hensigt med koncerten er at dele musikkens forunderlige univers, skabe glæde, ro, og et rum hvori man bliver forført, og mærker hvor fortryllende musikken er for vores sjæl.

En af vores første koncerter i en kirke, blev optaget med et lille kamera. Det er en sang af Carl Nielsen, som vi brugte til mange smukke sommeraftener.

God fornøjelse

Kærligst Manuela

Marina Dalgaard udd. Klassisk Pianist og Akkompagnatør fra Musikkonservatoriet ”Kauno Juozo Gruodzio” i Kaunas, Litauen.
Manuela Rauff udd. Klassisk Sanger fra Musikkonservatoriet ”Luigi Cherubini” i Firenze, Italien.

Del:
Share