hvad siger andre?

”Manuelas musik emmer af inderlighed og omsorg. Den er smuk, henførende og meget stemningsfuld.
Når jeg lytter til Manuelas stemme, ord og toner, tager det mig om hjertet og vækker en indre fred.
Særligt det at høre Manuela live er en stor oplevelse. Men hendes indspillede musik kan også varmt anbefales.
Manuela besidder et musikalsk højt niveau med en smuk sopran akkompagneret af et præcist og formfuldendt harpespil.” Dennis Døngart

‘Forestil dig de smukkeste toner brede sig intenst i krop og tanke, hvor sang akkompagnerer på fineste poetiske vis. Sådan er min oplevelse af Manuela’s harpespil og sang!’ Benedikte Rousing

Manuela leverer poetisk, fantasifuld og fængende musikalitet
”Flere gange har jeg haft fornøjelsen af at opleve Manuela performe med musik, sang og fortælling, ligesom jeg har oplevet foredrag med indbygget demonstration af lydhealing. Det har hver gang været en god oplevelse!
Sammen har Manuela, Giancarlo Cossu og jeg spillet og sunget sammen, bl.a. har videoptaget Manuelas bidrag til konkurrence om ”den bedste nye julesang”. Jeg kan kun sige, Manuela er yderst behagelig at samarbejde med musikalsk, meget åben, positiv og nærværende altid.” Kirsten Haslund

“Med sine ord og sin musik, mestrer Manuela kunsten at beskrive det ubeskrivelige”. Lisabet Joronn Jensen.

” Jeg havde taget min veninde med til Manuelas koncert. Jeg tænkte det ville være godt for hende, da hun et halvt år tidligere havde mistet sin mand, og havde været knuget , trist og uforløste siden hans død.
Efter koncerten var hun meget berørt og de næste 2 dage græd hun og nåede frem mod en forløsning af alle de indelukkede følelser.” Anonym

“Det er det bedste jeg nogensinde har oplevet´,-Jeg havde hele tiden lyst til at lukke øjnene og flyde med”. Anonym

Del:
Share