Glædelig Jul

Kære læser jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul.

Julen har altid været fællesskabet og hjerternes fest for mig.

I flere år har jeg sunget i kirker i forbindelse med julen, og jeg synes det bringer glæde, når vi alle stemmer i og synger sammen.

For mange år siden sang jeg En Rose så jeg skyde i en kirke ved juletid. Jeg mindes at skulle gå hele vejen op langs kirken, mens jeg sang det første vers.

Min kjole var så lang, og jeg var ved at snuble flere gange i den, men jeg gjorde mit bedste for at ingen skulle opdage det.

En Rose så jeg Skyde klinger ikke kun i mig som en kirkesang, men siden jeg var barn har vi sunget den juleaften rundt om træet.
Vi gik hånd i hånd rundt om træet, mens vi sang. Vi går stadig hånd i hånd, og denne aften er nok den eneste aften på året, hvor vi holder i hinandens hænder på tværs af generationer, med et håb om en dejlig aften.

For flere år siden holdte jeg jul alene, der var ingen hænder at holde i. I starten af aftenen kan jeg huske, at jeg købte meget kage for at dulme min længsel efter hænder at holde i og ved.
Men som aftenen gik blev jeg rolig, og forbandt mig i mit indre liv med julens budskab om hjertelighed og fællesskab.

Uanset om du holder jul i fællesskab med andre, eller alene. Så ønsker jeg dig en rigtig glædelig jul i fællesskabets navn.
En Rose så jeg skyde kan du høre på youtube linket—
Glædelig Jul
Kærligst Manuela

Del:
Share