Kom med på en rejse uden at flyve- en stemmerejse

Kære læser

Denne blog handler om stemmerejser.

Formålet med stemmerejser er at skabe et rum i os, et indre rum.- ligesom man kan have et ydre rum til meditation i hjemmet- så skaber stemmerejserne et indre rum.

Det er ikke nødvendigt at vide, hvordan man synger for at komme med på en stemmerejse. Stemmerejserne handler om at vende tilbage til selve vibrationen, til den oprindelige lyd, til det usagte, og forbinde sig med det uendelige.

På en stemmerejse kan intet programmeres på forhånd, man er ligesom overalt til at improvisere og forme stemme, krop og sind, så det passer til oplevelsen i det givne øjeblik.

Man kan både lave stemmerejserne i fællesskab og alene.

Stemmerejserne evner at nå det følelsesmæssige plan, uden nødvendigvis at skulle forstås af sindet.

En indre stemme vækkes til live i stemmerejsen. En stemme som man allerede kender på et dybt plan.

En stemmerejse kan også være, at man lukker øjnene og lytter til tavsheden. I tavsheden bliver man opmærksom på lyde, man ikke var opmærksom på før. Både de ydre lyde og indre lyde,- jeg husker engang at jeg pludselig kunne høre lyden fra min mobil, der lå i strøm på lydløs, da jeg lukkede mine øjne. Jeg hørte de frekvenser, som mobilen udsendte. Dette er en ydre lyd. Det kan også være de indre lyde såsom tanker, billeder, pulsen, og vejrtrækningen.

Prøv stemmerejser her

Kærligst Manuela

Del:
Share